Rabu, 23 Februari 2011

ribut di negeri di atas angin

semenjak-dua menjak ni topik blog ni agak serius... nampaknya kena kurangkan stress sikit??? rasanya tak mungkin! sebab harga barang makin naik memanjang walopon dah ada pilihanraya kecik (kot la nak stop dulu, bagi laluan selesai pilihanraya dulu ke baru bole naik... takde maknanya... dia balun semacam je?)

kalu dok kampung bole le bela ayam itik... tahan le sikit duit lauk tu... argh! kata orang beriman, 'tuah manusia memang Allah je yang tau...' tapi tuah ayam ni...

video

... kat telur... kalu bawak kat pusat snooker ni kayooo ni

pssst: takde ke pelajar kita kat libya?

9 orang adijauhari:

ckLah berkata...

Entri ini memang serius....


Namun ckLah akhiri dengan ketawa...keian ayam tu. Terpinga-pinga dia...:D

mida midot berkata...

haa . .untung untung duduk kampung .ada kot student kat sana cuma tak seramai kat mesir.

akuanakpahang berkata...

Salam sahabat, kawan pun semenjak dua menjak nei entri meraban juga stress juga gamoknya :(

Kakzakie berkata...

Hm... buat kakak gelak je. Bolehnya ayam tu nak bertelur kat tempat main snooker. Boleh masuk pulak bola tu semuanya hehehe....

Abd Razak berkata...

السلم عليكم ورحمة الله

Dalam nak bagi kita ketawa di akhirnya nampak promosi tu makin serius..:)

Miecyber berkata...

Semuanya naikk...wang wang dan wang lagi...

Rasanya takder student Malaysia di Libya...

Vaksin HIV berjaya di India

cemomoi berkata...

assalamualaikum:

ckLah: sesekali kena buat senaman mulut

mida midot: nak balik kampung, gotah takdo yang tak toreh... abih dah semuo orang booking.. takdo kojo la pulak

akuanakpahang: huuu kena pegi kursus pengurusan stress ni

Kakzakie: ayam sapa la gamaknya tu... g skolah punya ayam ni kot

Abd Razak: aaa yang last tu, bukan koi tu... contact person tu pon tak tau le bole gunakan lagi ke tak... apa pon pilih le yang suci lagi yakin bersih dan halal

Miecyber: harga barang naik tu yang buat berat badan makin turunnnnn

Yastro berkata...

hehehe...yg "main point" tu diaaa...last sekali bru kluor....kekeke
rajin aok nyelongkor bedio cm gini ekk....

cemomoi berkata...

Yastro: orang bagi.. nok cari bukan satu kija la pulok