Ahad, 18 Julai 2010

Filled Under:

amboih rezeki muroh tul...

dua hari cuti ada kenduri, tertinggal la pulak berukben... takde arah le daaaah. bila balik ke rumah siap berkemas mana yang patut, terus capai laptop nak merayau ke blog kengkawan... pergh! hak cheqppjoy pon blom jawab, rupanya ada dua sahabat blog yang tak pnah miss ke blog ni dok bagi award, tima kasih banyak atas ingatan tu... dorangnya semuanya mempunyai keistimewaan masing-masing yang aku mesti nak berkunjung ke sana... nak tau? eeelok le korang gi ke blog dorang nih!
http://www.cheqppjoy.blogspot.com/
soklan: banyak nau soklan dia. antaranya, 'rasa blog kamu lawa ke?' heee lawa tak le tapi hensem le jugak, p. ramlee kata "manis adaaaa..."

http://www.koianakpahang.blogspot.com/
soklan: takde, cuma syarat kena tag pada 3 orang kengkawan...
http://www.akuanakpahang.blogspot.com/

soklan: amenda macho tu? huhu gamaknya, aku ni ada sikit macho kot, tu yang dorang bagi tu... cuma yang pasti macho tu ialah machoman (dulu femes sungguh bila layan gusti wwf)
so, untuk memanjangkan silaraturahim ni, semua teman dan rakan serta pengunjung dipersilakan jangan memalu nak amik. sekadar menyebut beberapa nama : pacifist, shameel, melatidaisy, macy, cheqppjoy, sahrom, aanas, mak, wan hazel, abd razak, iqbal, sakura, dan sesapa yang sudi lee...
walaupun dorang ada soklan yang kena jawab, baik abaikan bila amik dari blog koi ni... kan apa, sian kat kengkawan nak kena jawab yerk

17 orang adijauhari:

nizamsani berkata...

hebat.

shameel Iskandar berkata...

Tahniah cemomoi, cantik award tu.

iqbalsyarie berkata...

hahahaha...berlambak!mmg feymes blog ni!hehe
Post baru:Ini membuatkan kita berfikir?

Mazru Majid berkata...

aok kenduri kat mane rodong?

zulkbo berkata...

SALAM..
memang murah rezeki kita
kebelakangan ini..alhamdulillah..

Abd Razak berkata...

Salam...

Terima kasih ya sahabat..:) Nanti saya tampalkan dinding blog saya..

NICK IRFAN berkata...

tahniah dapat award!!! :)

akuanakpahang berkata...

Aok mmg hebat tiga sekali beredas yeek...apapun tahniah diatas award diatas.

sahromnasrudin berkata...

trime kasih bg award cume tak tau nak pilih yg mane antara dua tue?? boleh tolong cemomoi pilihkan???

Werdah berkata...

Salam Cemomoi.

Tahniah, banyak dapat award.. macho kut bila naik vespa.

LanaBulu berkata...

tahniah..cemomoi..
teman...kurang arif dgn award2 nih...
Makan kenduri tu arif lh jugak..hee

LIPISLADY berkata...

Assalamualaikum, cemomoi. puaslah juga aok nok menjawab hutang tag yang berlambok tu yee...

Aanas berkata...

tahniah, berderet award tuh... kalau pingat musti sakit leher..:)
terima kasih daun keladi.. :)

maCy berkata...

pnjm moto~

Pacifist berkata...

salam en cemomoi.tahniah dpt award 3 serangkai.terima kasih kerana anugerahkan pula pd sy.sy amat menghargainya.tahniah dan terima kasih sekali lagi....

Leech Miracle berkata...

Kami di Leech Miracle,
dengan kerjasama PUSMAL Universiti Malaya
menjemput anda menjadi salah seorang daripada kami.
Layari : www.leechmiracle.com

cemomoi berkata...

assalamualaikum:

nizam: takde yang hebat le

shameel: orang bagi, kita tolon passing je

iqbal: mana ada... polower pon tak ramai tu maknanya tak pemes le, tapi tima kasih pada yang ingatkan kita

mazru: koi kenduri kat guai

zulkbo: harap Allah murahkan rezeki dan tak jadik kikir

abd razak tima kasi sudi terima

nick irfan: amik le mana rasa berkenaan jangan lupa amik lencana yang kat atas sekali tu

akuanakpahang: orang bagi lama dah cuma nak kluo ter lambat sikit

sahrom: amik somo pon takpo oghang boghi kito amik yo la

kak werdah: moga sihat... aiseh tak kena taste naik vespa ni, kurus ngat tak padan dengan moto tu

abglanabulu: takpe orang bagi kita terima je... jangan lupa amik yeah untuk memanjangkan silaturrahim

lipislady: hiii akok kalu amik kat blog koi tak ander hutang

aanas: tenggelam dalam pingat hek!

macy: kang abang marah...

pacifist: moga lebih semangat untuk meneruskan perjuangan

leech miracle: lintah? pnah guna sendirik tangkap kat paya belakang rumah dan letak kat bisul.. bila dah beso ngat geli geleman la pulok

jangan lupa pada semua tulun amik kalo nak sebut semua nama tak terlarat