Ahad, 13 Jun 2010

Filled Under:

RUNTUH...

hari ni mengemas rumah sehari suntuk

ingat petang nak meronda dengan bebudak ni...

kensel!

gagal melaksanakan niat murni tu.

ni le punca kegagalan tu.

anai-anai. sampai ati ko memanjat rak buku aku yea...

sibbaik Allah gerakkan ati aku untuk belek buku kat rak tu skali, nak suruh aku ngemas lebih sikit... kelam-kabut aku memunggah buku... cari mana jalan dia.


ooo antara menda yang paling aku sayang dalam idop aku ni

habissss punah

koleksi teks ucapan yang aku buat start dari 2001 hingga 2007.. mana aku nak cari soft copy dia lagi

gunakan ilmu yang dipelajari untuk buat cpr

yang basah, cuba diberi rawatan pemuliharaan

yang aku risau menda alah ni dah naik kat atas siling. bila aku memanjat atas bumbung, tak jumpa la pulak kesan dia. maklum le dia makan dalam kayu. takut sok dah reput, runtuh pulak atap rumah aku. harap-harap tak de menda le. baru lepas blajo tips melawan anai-anai dari blog kengkawan kita mia liana. blom sempat paham teknik, rupanya aku dah kena attack dulu... hadoi laaaa

12.49 a.m aku masih bertarung dengan anai-anai

9 orang adijauhari:

Abd Razak berkata...

Salam..

Kiranya anai-anai tu bijak juga, mengintip tuan rumah tgh nak belajar strategi, dia attack dulu...

endiem berkata...

Belum tamat dah dapat ujian..

akuanakpahang berkata...

Dugaan betul laa tu...kalau aok baru bljor nok hapus dia dah attack aok dulu..

** anai2 nei dalam masa 1 hari pun dia boleh siapkan rumah baru dia jaga2. Cari dari mana punca dtg pas tu sembur racun anai2.

sahromnasrudin berkata...

kene buat satu block..kalau setakat hapus kat rumah kita je, kesannya sekejap jer..kne bincang dgn jiran2 kita erk..huhuhuhuh

Webmaster@Echam berkata...

Nilah akibatnyer kalo anai2 dh konker rumoh... adesssss...

mahira oya berkata...

amboi3..peperangan ngn anai2 ek..
destroy anai2 tu ek..good luck!!hehe

maCy berkata...

anai2 cari buku.. huhu

Cikgu Jang .. berkata...

salam rodong...bahaye dibiarkan tu....sembur je dgn racun anai2....

cemomoi berkata...

assalamualaikum teman-teman:

abd razak: sibbaik duru ada lagi... sempat le nanya camana nak buat

endiem: huuu nak nangis nih...

akuanakpahang: koi dah sembur racun tapi takut kita tido dia tak tido...

shahrom: problem gak maklum la duit punya hal. bila kita buat implikasinya anai-anai akan pindah ke rumah orang lain

echam: koi pulok takleh tido dibuatnya

mahira oya: perang tak nampak yang susah ni

macy: tu la buku banyak takde orang nak baca, tu yang dia tolong baca skali tu

cekgu jang: sembur takat mati kat atas je, dok bawoh rumah tu nak kena setel skali ter