Sabtu, 19 Jun 2010

Filled Under:

dah penuh, tapi cuba la try test

susah ati jugak bila tak bersama komuniti dunia

demam bola... aku tak demam langsung pasal aku tak berapa minat layan bola. sebab nak nunggu satu keputusan tu lambat ngat. lagik syok layan badminton atau takraw, sekejap je dapat satu mata. stress pon yea jugak.

apa pon kalu korang nak apply jawatan ni kat afrika selatan, rasanya masih sempat dan mungkin bole dipertimbangkan. cuma jangan lupa bawak sijil yang diperlukan je. spm ke pmr ke tak layan... surat sokongan ADUN lagi booo layannnn

"hoh, ko! jap lagik datang bilik saya amik gaji, esok beli tiket dok kat bangku penonton je yea"

9 orang adijauhari:

piewahid berkata...

hehehe..,
alangkah maru nya idung terantuk punggung tukang usung...

zulkbo berkata...

salam..
macam mabuk ke
tak cukup tido
mamat yyang angkat tu
balerrr..tak pasei
cium bontot..he he

Jejaka Desa berkata...

Koi nunggu final je.Main dia lagi beh..

pakcik kordi berkata...

kakakah!!koi tgk tk jemu2 dr dulu lg cte ni!hahahaa..>!!!

Abd Razak berkata...

Salam..

agaknya si tukang usung tu dah naik jemu dengan perangai berpura-pura sakit dalam permainan bolasepak

maCy berkata...

jom la nengok bolaa...

Mazru Majid berkata...

wakakakaka...palihj kesian org ats strectcher te..<---betui ejaan te? lantok la janji aok paham...

mahira oya berkata...

hahaha..lawak jer..
nape cam payah jer mau angkat tu..hehe..

Webmaster@Echam berkata...

Huh.. naye wehhhhh kalo kena gini gaye....