Jumaat, 7 Januari 2011

hutang tag 2

menara kl dekat gak dengan klcc,
tempat lepak segala PATI;
hutang tag ada 2 lagi ni,
tak jawab kang tak senang lak ati.


ni ha tag dari ati masrif. menda slogan la yang nak aku kabo ni... (kalu kontes petronas tu ble gak hadiah sampai 3 juta)

saya suka blogwalking kerana dapat kongsi pengetahuan dengan kengkawan maya dan "ballighu anni walau ayah(t)" (nabi pesan, "sampaikan dariku walaupun satu ayat...")

aku rangkum skali la yea dengan tag cik nurussalwa...

ni ha soklannya:

1. Apakah hobi anda?
dulu rajin gak membaca, bila dah makin tua ni malas lak jadiknya. gamaknya sibuk berblog le ni...

2. Senaraikan tempat yang anda ingin pergi...
ikut kaki melangkah le... kalu dok ikut arahan atasan (opis) rasanya dah banyak tempat aku merayau dalam negara ni...)

3. Sikap positif yang anda miliki .
aku bule tunggu dua jam sebelum masa appoinment

4. Sikap negatif anda...
tapi aku akan sakit jiwa kalu aku dah kena menunggu seminit dari janji yang ditetapkan

seblom tamat, cam biasa sila TAG 20 blogger (yang tu aku saja tambah bio ramai sikit...)

1. mazru
2. yasin
3. zulkbo
4. kak zakie
5. ustaz abd razak
6. sahrom
7. melatidaisy
8. deena farhana
9. macy
10. kak werdah

11. ashrafi
12. cekgu mohamad
13. cik shinju
14. ati masrif (jawab yang last tu je)
15. aanas
16. ummu
17. kak azieazah
18. ckLah
19. azrina
20. ikan emas

psst:
dataran merdeka jadik saksi,
tempat maksiat time nyambut newyear;
pada yang termiss jangan le amik ati... ,
kot ada lagi nanti insyaallah aku passing punyer.

arghhh! rosak pantun warisan...

26 orang adijauhari:

Cik SHiNJU berkata...

Salam...

InsyaALLAH..ade masa koi jawab..
buat masa ni masuk dlm list hutang tag dulu..huhuh :)

iqbalsyarie berkata...

Gila.. 20 orang woo.. nasib saya takde.. heeeeeeee

akuanakpahang berkata...

Salam Tahniah rodong.. ingat kekawan terima kasih byk juga insyaallah ada masa nanti saya buatkan apapun terima kasih bbyk :)

maCy berkata...

wahhh. ade name macy. kena buat ni cemomoi tak pnah tag macy. huhu

zulkbo berkata...

salam..
terima kasih lah
ingatkan koi..nanti
senang koi jawab wehh

ummu berkata...

assalamualaikum saudara
wah pantun yang kreatif
baca pantun saudara ni
teringat masa remaja riang ria
suka baca pantun2 sebegini
yang terdapat dalam majalah humor
p/s;inshaallah bila berkesempatan saya kan cuba jawab ya.tq atas ingatan saudara

ckLah@xiiinam berkata...

Errrkkkk...bertambah hutang ckLah :D

InysaAllah jika ada modal ckLah bayar...sambung hutang dulu ya!


:D

Kakzakie berkata...

salam cemomoi...

Ewah... dah mula bagi assignment macam dulu-dulu kita belajar. Kakak buat la assignment yg sikit je tu. No problem punyalah....

a.z.r.i.n.a.03.07 berkata...

huhu...

malam tadi dah baca n3 ni tapi terlupalah pulak nak tinggal komen.



tag ni dah siap ! tapi satu-satu haaaa.

Ati Masrif berkata...

TQ cemomoi..

dah sihat ke..

seisi membalas dendam ke..hihi

insyaAllah akan di buat ..sebenornya selalu lupa

anyway.. nice nye pantun tu..huhu

ikan emas berkata...

wlaupun lis ke 20..
dah msk senarai tu..kira wa saspek kat awak la..

susah betoi ni...

kalau tak bayar hutang ni tak paer kan ??



oppss...


nanti laa..IE tanya tok nujum bila dan bagaimana nak jawap ni.

Terima kasih ya!

Miecyber berkata...

Congrats...


Israel gunakan burung hering sebagai pengintip

si para para berkata...

tambah satu lagi tag..
sila ambik..ada tag utk anda.hehe

Abd Razak berkata...

Assalamualaikum...

Terima kasih...saya ni jarang jawab tag. Insya Allah akan cuba..

relevan berkata...

Nak bawok kemana pulok blog oak ni..sampai ada Lari Larian pulok..

kiwi berkata...

rjinnye bwt tag..kiwi pn ad byk gk hutg tag x byr lg..adeh ^^

NICK IRFAN berkata...

selamat sy xkena bukan sy xske sbb sy byk hutang tag ni... hehe

Werdah berkata...

Salam cemomoi

terima kasih.. insyaAllah ambil nnt ya...

za petrelli berkata...

dataran merdeka jadik saksi,
tempat maksiat time nyambut newyear;
pada yang termiss jangan le amik ati... ,
kot ada lagi nanti insyaallah aku passing punyer.

suke pantun ni

shameel Iskandar berkata...

banyaknya tag. tahniah yer.

sahromnasrudin berkata...

assalamualaikum..trime kasih..ada kelapangan, sy jawab ya..sy hargai tag dr cemomoi nie

Cikgu Jang .. berkata...

salam bro...

tahniah di atas pencapaian aok ...hehehe...

Aanas berkata...

salam, InshaAllah nanti koi jawab.. tengah buat massive clean-up kerja2 tahun lepas yang masih berhutang ngan bos..

manna_salwa berkata...

salam uncle.
masyeh uat tag sy tu..

(^_^)

cemomoi berkata...

tasik perdana tasik titiwangsa
hujung minggu manjang jammed aja
tag ni pada blogger dah cam budaya
untuk merapat ukhwah dalam senda

heee sapa yang rajin jawab le

Mohamad berkata...

Salam cemomoi..
InsyaAllah nanti di jawab...hutang jugak lah nampaknya..