Rabu, 9 Jun 2010

cuba kosentret time saya bercakap!

bos pompuan...

cerewet?

bos lelaki?

pewwit!

video

ni salah sapa ni...

patut ke kena marah?

boss always right!

10 orang adijauhari:

HairiAks berkata...

haha... aduh Hairi dgn kwn2 tgolek2 ketawa tgok vdeo ni...
Sian kat lelaki tu.. org lain punya pasal..dia yg kena tmpar.. ha3...

ikan emas berkata...

bosss pompuan cerewet sebab nak perfect punya output...


dah keje sambil lewa aje...

sape tak marah !!!

akuanakpahang berkata...

KATA DEK ORG, ORG POMPUAN ADA DUA MULUT TU PASAL DEMA BYK BERCAKAP BERBANDING LElAkI YANG ADA DUA KEPALA. - Bukan kawan kata org kata hehehe....

Abd Razak berkata...

Tak pasal-pasal kena tampar..tu ler jgn tgk kalau bukan hak kita..

:)

zulkbo berkata...

salam..
koi pernah kerja dengan ladies boss'selama 7 tahun..cukup sayang
boss dengan koi..ada rahsia..

LIPISLADY berkata...

Assalamualaikum, Kelako video nih, tak pepasal dapat penampo...

Nida berkata...

Hehehe..

Cobbbaaaannnnnn... bagi yang kena tampar tu.... sabor je ler

sahromnasrudin berkata...

ikan emas mcm terasa jerk..bos pompan mmg cerewet tahap gaban tp sib bek aku tak pernah kjer dgn bos pompan huhuhuhuh

mahira oya berkata...

mmg pening ngn boss yg strict lebih2 lg..
kalau dpt yg sporting tu luck la..

cemomoi berkata...

assalamualaikum

ikan emas: ni mesti boss niiiii

hairi: tengok bule jangan amalkan kat opis tu

akuanakpahang: heee besa koi dengo ketnya koi tanok namboh lagi ter

abd razak: susah, tak tengok kang, orang kata alim kucing. tengok kang, orang kata memang kucing pantang lalu depan mata...

zulkbo: wuiiii jangan bodek bos dah la... tak mau skandel dengan bosss

kak lipislady: penampo sayang takpe

nida: heh, p.ramle kata.. "tak sakit, sedapppp" (masam-masam manis)

sharom: haaa aku tak tau kalo korang bedua gado nantiiii

mahira oya: ssb - saya sayang bos@bos sayang saya. ssm - sib saya malang@mangkuk siut sokmo huwaaaaa

pilihan

Melayu Hebat: kita genius la

siri tajuk tu pon dah menjadikkan sesetengah orang melayu rasa jelek - malu nak ngaku apatah lagi nak bangga dengan kemelayuannya. takpe, tu...

rodong