Rabu, 26 Ogos 2009

idea


bila boring je, jangan ada pen dan kertas kat tangan mesti menconteng punya, dalam kelas ke time mesyuarat ke, kalu dah ketagih tak kira hapa mesti nak conteng gak. skali tu aku ingat kena marah dalam bilik tutorial bila lecturer tengah mengajar, aku dok melukih... bila tanya buku, takde la plak member sebelah pinjam, dia tak bawak so kitorang kongsi la, aku share dengan member sebelah aku, kawan aku tak bawak buku dorang pinjam buku aku.. haa satu kelas kena bebel, puncanya dari aku melukih melarat ke cerita takde buku

0 orang adijauhari:

pilihan

Melayu Hebat: kita genius la

siri tajuk tu pon dah menjadikkan sesetengah orang melayu rasa jelek - malu nak ngaku apatah lagi nak bangga dengan kemelayuannya. takpe, tu...

rodong