Rabu, 7 Julai 2010

Filled Under:

akhirnya... bila?

dzauk aku nak layan bola masih tak datang lagi

demam makin parah...

dah banyak juga timbul masalah...
sebab datang keja asyik mengeluh - ngantukkk,
dah banyak juga orang yang rebah...
sebab abih modal buat bertaruh - nyorokkk

dah banyak juga yang menyerah...
sebab team pujaan ramai lumpuh - tundukkkk
tak kurang juga yang mengalah...
sebab bajet ngeteh mamak abih luruh - moyokkk

so yang tinggal kumpulan gagah...
sebab dah betulkan mana yang seliuh - angguk, anggukkk!
aku yang pasrah cuma nak agah - tengokkk

jangan korang sampai tercekik bola cam ikan ni sudahhh - terukkk!
wc - banyak jadi kaya
wc - banyak juga papa
wc - kita tukang sorak jeeee

14 orang adijauhari:

Cik SHiNJU berkata...

dah x lama lg nak kena tahan ngntok...mggu depan kembali ke jadual asal...

mahira oya berkata...

haha..cekik bola..bsr sgt..

sahromnasrudin berkata...

indon pernah masuk world cup..kiter tak tau lg bile huhuhuhuh

melatidaisy berkata...

sy tak tengok pon, jeling kadang2 je

akuanakpahang berkata...

Ikan abender nie weh keli afrika ker? org tmpt dia abis nengok bola jadi biarlah dia main bola hehehe....

al-lavendari berkata...

apesal ikan tu buruk mentekedarah atau pun ada unsur2 penganiayaan disini ?

Hamzah Ian berkata...

ayooooooo~~

NICK IRFAN berkata...

sian ikan tu tercekik bola? teringat piala dunia agaknya? hehehe

zulkbo berkata...

Salam bertandang..
hari saya yang sibuk..
moga anda sihat selalu..

iqbalsyarie berkata...

Ye ke Indon pnah masuk WC?hee
WC ni kurang feel la..tenggelam dgn mood Palestin...

iman berkata...

gamba apa tu?ikan ke anjing laut?eh,anjing laut dalam sungai?hehe

Abd Razak berkata...

Salam..

Demam hampir kebah...

azieazah berkata...

So far, my record masih bertahan lagi. Tetap the early bird sampai kat ofis.


Tak koser nak berjaga sampai pagi buta semata-mata kerana bola.

cemomoi berkata...

assalamualaikum:

cik shinju: huuu ni mesti peminat tegar ni... syabasss

mahira oya: sebab dia main sesorang kalu ramai tak le tercekik kot

sahrom: gamaknya 2020 sebab dah jadik negara maju, bola pon kena maju gak le

melatidaisy: elok le tu, tapi koi dah berapa kali azam nak layan cuma tak kesempatan je lagi

akuanakpahang: keli afrika dan orang afrika sedang meraikan wc secara berasingan?

al-lavendari: semangat bola di peringkat penghujung le ni... tensen england kaloh

hamzah lan: kadivale, kadivale...

nick irfan: cuba menarik perhatian sempena musim bola ni

zulkbo: alhamdulillah baik adanya, gunakan kesempatan yang ada laksanakan tugas sebaiknya

iqbal: tah la, koi tak concern ngat bola ni... ye tengah syok layan bola jangan lupa ke Palastin

abd razak: harap cepat le kebahnya...

iman: ikan? anjing? laut? sungai? tak kesah laaaa

kak azieazah: elok le tu... lambat kang bos marah, payahhhhh