Isnin, 24 Mei 2010

Filled Under: ,

TOLONGGGGGG!!! tolong la amik...

tanpa menyebut nama tertentu

penghargaan dan terima kasih
aku nak titipkan pada semua rakan yang sentiasa bertamu
yang membuatkan kuntum senyuman sentiasa tersimpul
yang membuatkan persahabatan makin berkepul-kepul
yang membuatkan hari-hari tak terasa telah berlalu
yang membuatkan minda sentiasa bak peluru
yang membuatkan aku jadi rindu
dan termasuk kategori hantu
hantu blog
jadik harap sudi le
kiranya terima
pemberian sekenit ini
buat tanda
kita pernah bersua
di maya yang fatamorgana
so harap pada semua ahli dan rakan yang bertandang... aku nak bagi pada semua tanpa syarat dan tanpa di'tag'
terima kasih

26 orang adijauhari:

deena farhana berkata...

timokasih daun khadi...len kali bakk lagii....ngeh3x

azieazah berkata...

Terimakasihhhh...!

akuanakpahang berkata...

Terima kasih kawan ambitlah tanda terima kasih....hehehe...

maCy berkata...

uhuhuk.. mekaseh cemomoi.. sroot~

Acik berkata...

Tima kasih.. nanti saya semat di kedua2 blog.

melatidaisy berkata...

salam,

terima kasih..sgt menghargainya :)
barakallahu fik ..

Cik Amy Sensei berkata...

salam...


terima kasih atas penghargaan ini..saya amik ekk...hehe

moga terus maju jaya menjadi blogger yang hebat... :)

Cikgu Jang .. berkata...

salam....cantekkkkkk...time kasih wehhh, koi begitu menghargainya...

Mimie.Candy Cane berkata...

dah amek..mekasihhhh....hehe

LanaBulu berkata...

TQ3..
Kopok leko tak de ke..?

Nur -al- Ain berkata...

baik nye hati cemomoi ;)

JMR berkata...

wah..kreatif tol nih..;-)TQ

Lady SharpShouter berkata...

mekaseh... mekaseh juga kerana tak ade tag tag.huhu.

sahromnasrudin berkata...

sy sebagai follower baru, leh trime ke? huhuhuh

qaseh mas berkata...

salam Bro
Tima kasih ya .:)

nur izzati radhiah bt sahrom berkata...

thanx sgt2..suke2..hehe

shameel berkata...

Terima kasih sahabtku cemomoi. Sy dtg ambil award ini sebagai tanda kelestarian ukhwah.

Mazru Majid berkata...

koi ambik!aok bagi ke tak koi x kira!...hehehe

=) terima kasih aok!

cemomoi berkata...

assalamualikum rakan blogger:

tanda yang sekenit ni takde le istimewanya cuma harap dapat jadik ingatan sepanjang zaman

poko lekor kena tunggu g ganu, baru sedap

tak kira ahli lama atau baru, yang singgah atau yang lalu lalang sema bule amik tanda kita pnah bersua di maya ini.. kalau rasa nak best print lekat kat baju ti jumpa kat mana-mana tau le tu ghodong koi le tu...

Dakwat Basah! berkata...

nice picture..good frog.

Aanas berkata...

thank you... :)
ada katak jer ke? dolphin takde?

sahromnasrudin berkata...

trime kasih atas award tue..sib bek takde tag coz tak reti saya nak menjawabnya

::..akubukansky..:: berkata...

trimas cemomoi..hihix,tomey lorh katak 2..kui3,nk kidnap lorh..hehehe.

Werdah berkata...

Salam cemomoi

baru nak amik.. terima kasih...

areen_ae berkata...

trime kasih rodong...koi xreti nok ngambik nyer....

cik sakdi berkata...

dah save dah, dah jadi wallpaper laptop dah. wahahha