Isnin, 14 September 2009

panahan jiwa

Animated Pictures Myspace Comments
MyNiceSpace.com

biasanya lepas tulis sajak baru la aku pindahkan ke dalam media seterusnya, curahan perasaan akan lebih bermakna dengan calitan jiwa. sajak ni aku post pada khamis 6 ogos 2009 lalu dengan sedikit suntingan

2 orang adijauhari:

Tanpa Nama berkata...

tak ganas la bos blog ni, kasi ganas sikit ada letup-letup ke....

cemomoi berkata...

aiseh kalu letup-letup kang dh kira terorist tu, sini medan seni hanya yg sentimentel je bley parking

pilihan

Melayu Hebat: kita genius la

siri tajuk tu pon dah menjadikkan sesetengah orang melayu rasa jelek - malu nak ngaku apatah lagi nak bangga dengan kemelayuannya. takpe, tu...

rodong