Selasa, 14 Jun 2011

tempoh bertenang

baru je abih meeting... tapi dan lagik amik kesempatan kat bos, "saya ni dalam tempoh kuarantin, jadik mintak maaf tak dapat tak komit dengan banyak program yang melibatkan hari cuti..."

kaitannya dengan blog, sama. tak dapat nak acap kali berziarah dan bersantai sampai tengah malam...

jadual harian yang dah bertukar ni, betul-betul mencabar. bila kengkawan ucap tahniah, aku segera menyengetkan kaki bagai ketempangan. baru rasa keja orang pompuan yang berkerjaya. balik je rumah nak memasak, basuh pinggan, basuh baju, ngemas mana yang sempat, ngajo ngaji lagik... ngeh3x, rasakan! hilang kejap masa nak bergumbira...

psst: mintak maaf, semua komen tak dapat nak balas... sekadar baca sambil tersenyum jeee.. tima kasih kerana masih sudi menjenguk blog yang bersawang nih

23 orang adijauhari:

Ati Masrif berkata...

baguih tu..

time ni nak tunjuk kasih sayang
dan truly men kat isteri ...hehe

syabas cemomoi!!!

Kakzakie berkata...

Baguslah.... suka kakak bila ada sebuah pengertian yg begitu besar.

Along, Angah dan adik-adik jangan sepah-sepah ye. Umi kena rehat dan baby pun nak tidur. Hehehe.... bilalah auntie dapat tengok gambar baby itu ye?...

ajumohit berkata...

haa tau kan rasa mcmana pompuan buat byk keje dlm satu masa, be kreatif and innovative yeah!!! hehehee

Abd Razak berkata...

Assalamualaikum...

Sabar kawan, tempohnya tak lama tu..

Yastro berkata...

Hehehe...tak pee...ni la masanya para "bapak2" kene buat obertime...
stendet gitu wehhhh...:)

Aanas berkata...

kejap jer tu ..sabo sabo..tu lom kena bangun malam lagi tuh.. :)

Miecyber berkata...

Take your time...

Katak boleh rawat Kanser

Mutiara Bernilai berkata...

^___^

Kan?perempuan memang multi tasking,,buat kerja banyak2 dalam satu masa :)

S..U..D..@..I..S berkata...

keja orang pompuan bila nak abih.....

endiem berkata...

tukar jadual lah kira kiranya.

zulkbo berkata...

salam..
ermmm..bawak lah
berehat..utamakan
mana yang penting
dulu yak..?

anitaare berkata...

tahniah cemomoi,

pengorbanan seorang bapa..selamat hari bapa.

NICK IRFAN berkata...

selamat berkeja... hehehe

sahromnasrudin berkata...

wah!!! cemomoi jadi superman erk..smua boleh buat sendiri kan..tahniah ya....

syaf berkata...

OH NAMPAKNYE SITUASI KITA SAMA

akuanakpahang berkata...

Salam, gitulah gayanya kita nie.. nok buat goner koi pun sama juge :(

maCy berkata...

ha.. tau pn. hik2

tp kata org laki kurang bole buat 2 kerja satu masa lain dr pmpn~

Ain Nadiah berkata...

beruang dan anjing?

Mohamad berkata...

Selamat Hari Bapa.. semoga kesih sayang berkekalan..

shameel Iskandar berkata...

buat banyak kerja dlm satu masa benar2 menguji kesabaran. sabor jer ler.

munna berkata...

tulah perempuan kerja tak pernah habis....sekejap je tu.....lepas tu kembali padyg biasa semula

Abu Aiman berkata...

waah, tahniah! tak pa lah, susah2 kejap ;)

werdah berkata...

Assalamu'alaikum

Samalah di rumah kak sekarang ni.. busy juga anak berpantang di rumah.. tapi alhamdulillah ramai yang bantu...