Rabu, 23 Februari 2011

semenjak-dua menjak ni topik blog ni agak serius... nampaknya kena kurangkan stress sikit??? rasanya tak mungkin! sebab harga barang makin naik memanjang walopon dah ada pilihanraya kecik (kot la nak stop dulu, bagi laluan selesai pilihanraya dulu ke baru bole naik... takde maknanya... dia balun semacam je?)

kalu dok kampung bole le bela ayam itik... tahan le sikit duit lauk tu... argh! kata orang beriman, 'tuah manusia memang Allah je yang tau...' tapi tuah ayam ni...



... kat telur... kalu bawak kat pusat snooker ni kayooo ni

pssst: takde ke pelajar kita kat libya?

9 orang adijauhari:

ckLah @xiiinam berkata...

Entri ini memang serius....


Namun ckLah akhiri dengan ketawa...keian ayam tu. Terpinga-pinga dia...:D

Asmi Asmidar berkata...

haa . .untung untung duduk kampung .ada kot student kat sana cuma tak seramai kat mesir.

Yassin Sulaiman Aap berkata...

Salam sahabat, kawan pun semenjak dua menjak nei entri meraban juga stress juga gamoknya :(

Kakzakie Purvit berkata...

Hm... buat kakak gelak je. Bolehnya ayam tu nak bertelur kat tempat main snooker. Boleh masuk pulak bola tu semuanya hehehe....

Abd Razak berkata...

السلم عليكم ورحمة الله

Dalam nak bagi kita ketawa di akhirnya nampak promosi tu makin serius..:)

Miecyber berkata...

Semuanya naikk...wang wang dan wang lagi...

Rasanya takder student Malaysia di Libya...

Vaksin HIV berjaya di India

terokai seni berkata...

assalamualaikum:

ckLah: sesekali kena buat senaman mulut

mida midot: nak balik kampung, gotah takdo yang tak toreh... abih dah semuo orang booking.. takdo kojo la pulak

akuanakpahang: huuu kena pegi kursus pengurusan stress ni

Kakzakie: ayam sapa la gamaknya tu... g skolah punya ayam ni kot

Abd Razak: aaa yang last tu, bukan koi tu... contact person tu pon tak tau le bole gunakan lagi ke tak... apa pon pilih le yang suci lagi yakin bersih dan halal

Miecyber: harga barang naik tu yang buat berat badan makin turunnnnn

Unknown berkata...

hehehe...yg "main point" tu diaaa...last sekali bru kluor....kekeke
rajin aok nyelongkor bedio cm gini ekk....

terokai seni berkata...

Yastro: orang bagi.. nok cari bukan satu kija la pulok

TeRhAnGaT

get this widget here

nyinggoh borok ngekek

MaKaSeH JeNgUk

Blog Archive

TerHangiTTT

SuaM KukU

lukisan simple semua orang ble buat sendiri